Inspiratie voor Vaderdag!

vaderdag 1Op zondag 19 juni is het weer zo ver: Vaderdag! Een dag om alle papa’s (en opa’s) even extra in de watten te leggen, want dat hebben ze wel verdiend. Wil jij iets origineels geven, maar ben je er nog niet helemaal uit wat? Dan weet ik misschien iets leuks! Aangezien Luuk vorig jaar voor het eerst Vaderdag zou vieren, wilde ik samen met Jonah namelijk echt iets speciaals maken. Ook aan de opa’s was gedacht en zij kregen een soortgelijk cadeau. Ik vertel je graag hoe ik dit cadeau maakte en waar je het kunt bestellen!

Pinterest is mijn beste vriend en na wat inspiratie te hebben opgedaan, besloot ik dat ik een fotoluik ging maken voor Vaderdag. Zowel voor Luuk als voor beide opa’s. Ik kocht de letters O, P & A bij de Xenos, maakte een leuke foto-setting en hees Jonah in een mooi setje kleding. Gelukkig vond Jonah al die aandacht die hij kreeg tijdens het fotograferen erg leuk en bleef hij op die leeftijd nog keurig in de stoel zitten (lees: hij kon nog niet lopen haha).

Vaderdag

Via www.hippehuisjes.nl liet ik de foto’s op hout drukken. Ik maakte voor Luuk een vierluik zoals je hierboven kunt zien. Voor de opa’s uiteraard een drieluik, want OPA telt maar drie letters (ik zeg het er maar even bij ;-)). Al met al was ik heel blij met het eindresultaat en de service die ik kreeg via Hippe Huisjes was ook uitstekend. We zouden namelijk op vakantie gaan en het was een beetje een ‘last-minute-idee’, dus de fotoluiken moesten wel met enige spoed worden gemaakt. Dat was geen enkel probleem!

vaderdag 1Heb je dus nog wat tijd over voor een ritje naar de Xenos en een fotografie-sessie met je kind, dan is dit een schot in de roos! Ik weet zeker dat de papa’s (en evt. ook de opa’s) er heel blij mee zullen zijn :).

Heb jij nog andere originele ideeën voor Vaderdag? Deel ze dan in de reacties hieronder! Hoe meer inspiratie, hoe leuker :).

 

This entry was posted in Enjoy.

Geef een reactie