Elke dag vakantie (+aankondiging…!)

Sunrise

Vanochtend werd ik wakker, terwijl het nog pikkedonker was. Mijn hoofd én lijf vertelden mij: dit is nog veels te vroeg! In bed blijven leek me dus een strak plan. Ik werd ook niet  ‘vrijwillig’ wakker, maar werd wakker gemáákt. Door het liefste kind ter wereld, dat dan weer wel :-). Hij vond het helemaal niet te vroeg en bleef maar roepen dat het  echt tijd was voor ‘hoghurt met nooties’ (oftewel: yoghurt met nootjes (=muesli)). Vervolgens verwachtte de kleine man dat ik NU in actie kwam. “Naar beneden, mama! Onah ook naar beneden!”.

Terwijl ik in zijn kamertje stond en half slaperig luisterde naar zijn geklets, ging mijn wekker: 7.20 uur. Huh? Had ik de tijd dan zo verkeerd ingeschat? Ik dacht zelf dat het nog maar 5 uur in de ochtend was en probeerde Jonah over te halen om samen nog een mini-dutje te doen in het grote bed :-).

Met 7.20 uur op de klok was dat opeens niet zo’n slim idee. De actie-knop ging spontaan bij me aan en van moeheid was niets meer te bespeuren. Kind in de kleren, manlief ondertussen wakker maken, ontbijtje fabriceren + opeten en hóp, in de douche en optutten (want ja, daar hou ik van :-)). Ruim een uur later zat  ik in de auto naar mijn werk. Klaar voor een nieuwe dag!

Terwijl ik in de auto zat, speelde het ochtendtafereel zich nogmaals voor mijn ogen af. Ik zag mezelf in mijn badjas staan, terwijl ik in het donker Jonah probeerde uit te leggen dat het nog heel donker was en dus héél vroeg. Hahahaha. Dat kind zal wel gedacht hebben: “Pffffff, komt ze weer hoor. Wil ze nóg meer slapen. Ik ben wakker. KLAARwakker.” En gelijk had ‘ie.

Jonah wordt elke dag wakker, alsof hij op vakantie gaat. Opgewonden en vól energie. Hij is een meester in het leven LEVEN en inspireert mij om hetzelfde te doen. Niet mijn hoofd volgen, maar mijn HART. Ik mag zijn wie ik ben en mag datgene kiezen wat voor mij het állerfijnst voelt. Ik volg mijn intuïtie meer en meer en dat werpt zijn vruchten af. Mijn leven wordt elke dag mooier en meesterlijker, dat gun ik JOU ook!

Daarom organiseer ik samen met Thea Jurina Dijkstra een inspirerende masterclass:

Masterclass ‘Meesterlijk Leven’ – te Leeuwarden 

Jóuw leven LEVEN.

Op een manier die Jou iedere dag voldoening en vreugde geeft.

Zaterdag 18 februari van 13-16 uur

Kosten: €55,- (incl. onbeperkt koffie/thee)

“Het enige wat jij hoeft te beseffen, zijn je eigen ongelimiteerde mogelijkheden.”

Ik zie jou graag de 18e!! Meld je dus nu aan via: ynekeoenema@hotmail.com.

Geef een reactie