I wish…

59-Queen-Charlotte-Sound
Ik ben dol op fantaseren en geloof daadwerkelijk dat dit nog nut heeft ook. Zo vaak mogelijk intunen op een positief gevoel, zorgt er voor mijn gevoel voor dat je buitenwereld zich hieraan gaat spiegelen. Positiviteit trekt positiviteit aan. Dus lieve mensen, denk positief! Fantaseren over mooie wensen die je hebt kan daarbij helpen, want dit wekt namelijk vaak positieve gevoelens op. Toen ik  op www.mommyhood.nl de ‘I wish…’ tag tegenkwam, dacht ik daarom ook meteen: “Die wil ik ook invullen!”. De tag is trouwens bedacht door Olga van www.teamconfetti.nl, ook even het vermelden waard. Oké, let’s go! Fantaseer je mee? 

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?
Mijn droombaan is een baan waarbij ik mensen inspireer en verder laat groeien als mens. Ik wil de harten van zoveel mogelijk mensen verder openen, zodat er meer Liefde de wereld in kan stromen. Klinkt misschien zoetsappig, maar ik denk dat dit het allerbelangrijkste is wat er is en daaraan kan iedereen op zijn manier bijdragen. Er mag meer liefde de wereld in én we mogen meer plezier hebben! Naast schrijven, zou ik graag een plek willen creëren waar mensen tot bezinning kunnen komen. Een weldadige plek midden in de natuur, met waanzinnige tuinen, energie-bijeenkomsten, meditatie & yoga ruimtes die adembenemend zijn, maar ook avonden met live muziek (dansen!), kampvuurtjes, avontuur…! Een hemel óp aarde. Een plek waar je je héél snel in balans voelt en waar iedereen zich welkom voelt. Voel je ‘m? Die plek gaat er komen, dat weet ik zeker. Mijn precieze rol daarin zal zich op dat moment wel uitkristalliseren.

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?
Een kok! Eentje die uiteraard iedere dag waanzinnige maaltijden maakt :-). Hoe heerlijk is dat? Ik houd erg van lekker én gezond eten, maar vind bakken leuker dan koken. Ik blijf altijd een beetje haken bij wat eenvoudigere gerechten. Uiteraard ook dikke prima, maar uiteten is wel een grote  hobby van Luuk en mij. Die hobby zou ik met  liefde elke dag beoefenen ;-), maar dan thuis haha.

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?
Pocahontas! Ze zou me dan alles kunnen leren over de cultuur van de indianen, de natuur, hun rituelen en  ik kan advies inwinnen bij Grootmoeder Wilg! Wat wil een mens nog meer :-).

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?
Oooh dit is een lastige. Ik ben op diverse plekken op de wereld geweest, waarvan er meerdere echt  prachtig zijn. Denk aan Edinburgh, Disney World & de  Keys in Florida en onlangs nog Toscane in Italië. Ook het bos bij m’n ouders heeft een speciaal plekje in m’n hart, daar ben ik echter zo. Er zijn alleen twee landen waar ik nog  naartoe MOET: Australië en Nieuw- Zeeland. Ik weet niet wat het is, maar die landen trekken mij gigantisch. Aangezien dit ook heel ver is, laat ik mij teleporteren naar een betoverende plek aan zee in Australie. Zo’n plek met volop privacy en helderblauw water waar je dwars doorheen kunt kijken! Kan ik van daaruit eventueel vrij gemakkelijk naar Nieuw Zeeland :-).

Whitehaven-Beach_Australia

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?
Lekkere, zelfgemaakte taartjes! Daar word ik op z’n tijd gewoon heel gelukkig van.

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?
De angst niet goed genoeg te zijn, niet volledig mogen zijn wie ik ben. Nu is dit niet een angst die overheerst hoor, maar ik merk dat ik nog lang niet altijd volledig mezelf ben en  dat heeft toch met die angst te maken. Weg ermee, ha :D!

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?
Dat ik de power heb om de harten open te breken van mensen, zodat de verborgen liefde weer vrijuit kan stromen. Dan zou alle haat in de wereld langzaam maar zeker verdwijnen, hoe mooi zou dat zijn?!

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?
Hmm, de enige  band waar ik een poster van op m’n kamer heb gehad zijn de Spice Girls…Leuk, maar die hoeven nu niet persé bij mij op te treden ;-). Doe mij maar een fijne singer-songwriter zoals Ed Sheeran of een lekkere coverband die er een feestje van maakt! Ik kan trouwens ook altijd heerlijk wegdromen bij de muziek van Enya… Maar als ik móet kiezen: een goede singer-songwriter. Mét band haha.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?
Een eekhoorn! Maar niet in huis, gewoon dat ze af en toe even aan komt waaien.


luuk vakantie 2011 797

En vertel eens… Waar droom jij van?

Geef een reactie