Thankful Thursday #12

11. BellaZooo, daar ben ik weer! Afgelopen week heb ik weer genoten, jullie hopelijk ook :). Ik ben lekker in de tuin aan de gang geweest, heb een heerlijke behandeling + massage gehad bij de schoonheidsspecialiste en had een fijn weekend met m’n twee mannen. Uiteraard maakte ik her en der ook weer wat fotootjes en die deel ik graag. Kijk je mee?

1. donderdag - Jonah en z'n nieuwe trekker

Jonah had al twee trekkers, maar nog geen kar. Al weken heeft hij het constant over ‘kar’, dus wij vonden het leuk om hem een mooie trekker met kar te geven. Donderdag werd hij dus verrast met deze oranje van Green Toys (bestel ‘m bijv. hier!). Kijk ‘m blij zijn met z’n nieuwe aanwinst :-).

2. greentoys - donderdag

Blij kind :).

3. Wapser Wellness

Vrijdagmiddag had ik een beautybehandeling bij de Wapser Wellness, cadeautje van m’n moeder :). Ik boekte er nog een hotstone massage achteraan en ik kan je vertellen: het was heeeeerlijk! Terwijl Jonah ondertussen genoot op de boerderij en een lange wandeling met oma maakte, kon ik heerlijk ontspannen. Op en top genieten!!

4. vrijdag

Vrijdagavond doe ik nog een korte meditatie en trek ik engelenkaartjes. Dit zijn de kaarten die ik trek (een verleden-heden-toekomst legging). Dat wil niet zeggen dat de toekomst vaststaat, maar het geeft wel een richting aan op DIT moment. Het is in ieder geval ‘time to play’ :)!

5.0

Inmiddels is het alweer zaterdag en dit boek had ik nog liggen. Na de wandeling met Jonah in de middag, ga ik er even lekker voor zitten en lees ik alvast wat bladzijdes. Fijn boek!!

5.zaterdag - klaar voor de verjaardag van z'n vriendinnetje

Na Jonah’s middagslaapje is het tijd om naar de verjaardag te gaan van een klein vriendinnetje van Jonah (het dochtertje van mijn vriendin :-)). Jonah drinkt nog even wat water voordat we vertrekken en vermaakt zich daar vervolgens uitstekend. Hij kijkt eerst altijd wel even de kat uit de boom, maar op een gegeven moment liep hij dolgelukkig rond. Luuk en ik trouwens ook :). We hadden een heerlijke middag/avond en bij thuiskomst slaapt Jonah in no-time. Hoewel er flinke regen is voorspeld, lijkt het daar nog niet op. Ik besluit lekker in de tuin te gaan en dat was een goede keuze :). Het bleef namelijk droog, waardoor ik lekker kon tuinieren. Iets waar ik al heel lang geen tijd voor had gemaakt.

6. zondagochtend

Op zondagochtend wordt dit kleine meneertje zoals altijd super vrolijk en energiek wakker, heel aanstekelijk. Luuk en ik moeten eerst altijd even wakker worden, maar een rondspringend en kusjes-gevend kind draagt zeker bij aan de ochtendvreugde. Na het aankleden laat Jonah alvast even wat kunstjes aan me zien haha. Tja, de wereld op z’n kop, hoe leuk is dat :D!

7. zondagochtend - wandeling

Het is nog steeds super lekker weer, dus na ons ontbijt gaan Jonah, Bella en ik de deur uit voor een wandeling in de vroege morgen. Ik kom geen mens tegen, ZO FIJN! Dit wil ik iedere ochtend.

8. zondagochtend 1

Kijk dan! Hoe mooi :). Dit is echt zo genieten.

9. bella zondagochtend

Eeeh, Bella. Wat doe je?

10. bella in de sloot - zondagochtend

Nou, dit dus. Ze heeft groot gelijk.

11. Bella

Zo, Bella is weer afgekoeld :). De knapperd.

12. zondag - bloemen

’s MIddags gaan we alvast op verjaardagsvisite bij m’n zus. Ze heeft hele mooie bloemen in haar tuin. Ik dacht eerst dat ze nep waren! Ik wil deze ook in m’n tuin :).

13. zondag - Jonah op de Ducati

Oom Vincent heeft een Ducati en uiteraard gaat Jonah er even op! Het blijft redelijk lang droog zondag, waardoor we lekker buiten kunnen zitten. De kleine mannen vermaken zich met autootjes, de glijbaan, schommel en grasmaaier, terwijl wij kletsen en ik ondertussen wat fotootjes maak :). Na het eten gaan we weer richting huis, waarna we vroeg onder de wol kruipen.

14 dinsdag

Op maandag ben ik aan het werk en ’s avonds eten we een heerlijke lasagne. Dinsdag is eveneens een werkdag. In m’n pauze doe ik even wat boodschapjes, waarbij ik de ‘Wendy’ niet kan laten liggen. Heerlijk tijdschrift vind ik dat! Ook koop ik wat producten van Naif, vooral de zonnebrand is echt nodig. Ik word alleen al vrolijk van de verpakkingen :). De fruithapjes van Ella’s Kitchen vind ik ook altijd fijn om in huis te hebben, dus daar neem ik er eveneens een paar van mee.

15. Tony chocolonely - actie - dinsdag

Ik koop ook nog even gauw twee repen Tony Chocolonely, want er is een actie waarbij je een reis naar Ivoorkust kunt winnen om de cacaoplantages daar te bezoeken. Hiervoor moest je alleen wel twee repen Tony Chocolonely halen. Samen met Ria heb ik me aangemeld, duimen!

16. Jonah doet z'n kunstje bij oma

Ondertussen vermaakt Jonah zich uitstekend bij oma. Hij vertoont ook daar zijn kunsten haha.

17. Jonah in de tent

Oma had ook een tent gebouwd, 1 groot feest daar haha. Heerlijk om te zien hoe de mannetjes (Jonah & z’n neef) genieten.

Dinsdag - Ross Dobson - barbecue recepten

Voor Luuk had ik ook nog een cadeautje gehaald, waarvan ik wist dat hij ’t graag wilde. Ook voor mij fijn uiteraard ;-), kan hij zijn barbecue-kunsten verfijnen haha.

dinsdag - yes please

Dit ziet er bijvoorbeeld erg lekker uit! Inspiratie genoeg voor komende zomer. ’s Avonds doen we niet zoveel bijzonders en op woensdag ben ik eveneens aan het werk. ’s Avonds eten we zoals altijd bij m’n schoonouders. Heerlijk! Inmiddels ligt de kleine man heerlijk te slapen en terwijl Luuk voetbal kijkt, zet ik dit artikel in elkaar. Straks nog even lekker lezen en dan vroeg m’n bed in :). Tot volgende week!

Geef een reactie