Thankful Thursday #2

Yn - wandeling

Het is weer tijd voor ‘Thankful Thursday’! Vandaag deel ik dankbare momenten van afgelopen week. Kijk je mee?

Ik begin met vorige week vrijdag en eindig met gisteravond. Vrijdag begon al goed met een fijn dagje thuis, iets waar ik echt van kan genieten!  ’s Ochtends deden we lekker rustig aan en ’s middags ging ik samen met Jonah & Bella de deur uit voor een lange wandeling. Ook redelijk vaste prik. Er gebeurt verder nooit zoveel in onze buurt (lekker rustig!), maar Jonah ontdekte deze ochtend een meneer in actie voor ons huis haha. Heerlijk hoe hij hier uitgebreid naar gaat kijken. Op z’n teentjes voor het raam!  

actie voor het raam

‘Jaaaa, eindelijk wat actie!’ zal Jonah gedacht hebben ;-).

Jonah

Hoi mama!

jonah trekker

Mister trekker. Jonah is enórm fan van trekkers.

Jonah blij

Ik stond hier op m’n kop, dat moge duidelijk zijn ;-). Ik was lekker aan ’t prutsen met m’n nieuwe camera deze ochtend. Heerlijk! We deden gekke spelletjes en dat vond Jonah komisch. Oooh, is ‘ie niet om op te vreten?

Ghandi

’s Avonds kijk ik ‘Ghandi’, aanrader! En wat een inspirerend mens!

bella & zon

Zaterdag was het zulk mooi weer. Check DIE ZON! Ik werd (en word) hier altijd zo blij van! We genoten hier van een wandelingetje aan het einde van de dag.

zon

Nog even een selfie met Jonah. Dit is een lucky shot. Jonah had meer oog voor een shovel die in de verte aan het rijden was ;-). Tja, prioriteiten hè?

Yn - wandeling

Zondag is het opnieuw heerlijk weer! Ik besluit een lange wandeling te maken met Jonah. Terwijl meneer lekker ligt te slapen, schiet ik wat fotootjes. Ik heb die nieuwe camera natuurlijk niet voor niets :).

 

Genieten van het zonnetje

Even uitrusten in de zon :-). Gewoon omdat het kan!

De lente komt eraan!

De lente komt eraan :)!

Jonah trekker 221

Na mijn wandeling komen m’n ouders langs. Ze krijgen dit voorgeschoteld: thee met oranjekoek. Mmmm! De manier waarop de opa’s en oma’s met Jonah omgaan is ook altijd zo heerlijk om te zien. De liefde straalt er vanaf. Een ultieme afsluiter van het weekend!

Jonah auto

Maandag ben ik aan het werk en krijg ik deze foto toegestuurd. Jonah vermaakt zich uitstekend met papa & oma! Heerlijk rondscheuren op z’n bmw. Zo geniet ik ook een beetje mee :).

Klein Duimpje

Met een glimlach bekijk ik deze foto nu weer. Jonah was helemaal in z’n element in papa’s laarzen. Klein Duimpje.

 

time for tea

En NU is het: me-time. Thee, tony chocolonely (80-20 rule ;-)) en de happinez. Zen-momentje!

       

Geef een reactie