Thankful Thursday #4

24. Eekhoorn

Afgelopen week had ik weer enorm veel fijne, dankbare momenten. Zoals altijd ben ik lekker veel buiten geweest en dat was zeker geen straf! De zon liet haar stralende gezicht regelmatig zien, ook tijdens het paasweekend. Ik deed een hoop leuke dingen en ben onder andere eindelijk aan de slag gegaan met de moestuintjes van de Albert Heijn. En ja, daar word ik gelukkig van :-). Ook wisselde ik mijn pas gekochte systeemcamera in voor een spiegelreflex en ging ik een dagje heerlijk naar de sauna. Kijk je mee?

1. Jonah in actie

Donderdag ben ik lekker thuis met mijn kleine man. Wat ziet Jonah nu?

2. Thee drinken uit mama's mok

Tja, mijn mok blijft interessant. Geen hete thee uiteraard!

3. babyshower

Een goed vriendinnetje van mij krijgt binnenkort haar 2e kindje. Donderdagavond wordt ze verrast met een babyshower, zo leuk! Was een gezellig avondje :).

4. Zon!

Vrijdagmiddag maak ik weer een heerlijke wandeling en zie daar: de zon! Genieten!

5. Wandelen!

Ik wandel wat af. Ik sport niet, maar beweeg op deze manier genoeg. Dit vind ik ook veel leuker :).

6. Jonah laat Bella uit

Op de terugweg wil Jonah Bella ook nog even uitlaten. Die twee zijn echt beste vriendjes, zo lief!

7. Nieuwe camera

Na een tip van een vriendin die een fotocursus volgt, heb ik besloten mijn systeemcamera om te ruilen voor een spiegelreflex. Gelukkig was de winkel zo makkelijk dat dit nog kon na 30 dagen. Ik ben voor een Canon 750D gegaan en ben er heel blij mee!!

8. Kuifje ;-)

In de middag gaan we weer wandelen en probeer ik een selfie te maken. Het waait hard en de selfie mislukt haha. Zie hier de vrouwelijke Kuifje ;-).

9.Fijne Pasen!

Bij thuiskomst blijkt er speciaal voor Jonah een kaartje in de bus te zitten van opa en oma. Fijne Pasen!

10. Theetje!

Ik ben een echte theeleut en maak daar ’s avonds echt een geniet-momentje van. Dat blond servies helpt ook, maakt me nog altijd vrolijk!

Het Thomas-evangelie is een later gevonden evangelie wat niet in de bijbel staat. Ik ben christelijk opgevoed en vind vooral Jezus erg inspirerend en intrigerend. Voor mijn gevoel is Jezus alleen niet altijd goed begrepen. Bovenstaande tekst sprak mij erg aan.

Ik besluit lekker een boekje te lezen. Eerder vandaag stond ik in de boekhandel en mijn oog viel op een klein boekje genaamd ‘het Thomas Evangelie’. Het Thomas-evangelie wordt ook wel het ‘5e evangelie’ genoemd en is in 1945 gevonden door 2 boeren in Egypte. Dit evangelie bevat losse uitspraken van Jezus en werpt een nieuw licht op Jezus als persoon.  Voor mijn gevoel is Jezus ook niet altijd goed begrepen en zijn zijn woorden vaker niet dan wel goed geïnterpreteerd. Bovenstaande tekst sprak mij in ieder geval enorm aan!

11. Paaseitjes zoeken

Op 1e paasdag waren we bij mijn ouders, waar mijn moeder voor haar 2 kleinzoons grote eieren had verstopt. Er was nog wel wat begeleiding bij nodig ;-), maar heerlijk om de mannetjes zo bezig te zien.

12. Ei met kievit

Ik fotografeer wat hier en daar, terwijl Jonah lekker ligt te slapen. De kunstenares in mn moeder komt steeds meer naar boven. Dit ei heeft ze zelf beschilderd!

13. Creatieve mama

Dit is één van haar eerdere creaties.

13b. Engel

Engelen horen niet alleen bij kerst, maar ook bij Pasen :)!

14. Lente in huis

Op 2e Paasdag zijn we bij Luuks ouders, waar we heerlijk hebben gegeten. Onderweg naar huis zie ik deze takken. Ik neem er een paar mee. Zo hebben we de lente ook een beetje in huis :-).

15. Baby oil - sophie de giraf

Dinsdag is het pakjesdag :-D! Deze baby olie is zo fijn!

16. Nog even achter mijn oortjes kriebelen

Dit boekje bestel ik op aanraden van een vriendin. Alsof Jonah niet al genoeg boekjes heeft, bestel ik ‘m haha. Hij is erg leuk kan ik je vertellen!

17. Verhalen en sprookjes rond de geboorte

En deze bestel ik voor mezelf… Ik heb nu een paar verhalen gelezen, zo mooi!

18. AH-moestuintje

Ik ga aan de slag met de AH moestuintjes. Ook al zou er helemaal niks opkomen, dit ziet er alleen al leuk uit toch :)?

19. Klaar voor een dagje sauna

Woensdag ga ik een heerlijk dagje naar de sauna, samen met m’n moeder.

21. Thermen Bussloo

Helaas komt er aan zo’n dag ook altijd een einde. Daaag, Thermen Bussloo. Het was weer heerlijk!

22. Thermen Bussloo

Dit soort details maken mij altijd vrolijk.

23. Jonah

Bij thuiskomst staat mijn kleine man mij met een lach op z’n gezicht op te wachten. Daar kan niks tegenop! Nog even lekker spelen.

24. Eekhoorn

Dit ei heeft mijn moeder speciaal voor mij beschilderd. De eekhoorn is één van mijn lievelingsdieren. Hoe mooi is dit?! Hij staat te pronken in onze kast :). Wat mij betreft een mooie afsluiter van deze mooie week.

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook zo genoten van het extra lange Paasweekend?

Geef een reactie