Thankful Thursday #5

1 april - zonsondergangHet is weer tijd voor Thankful Thursday! Afgelopen week was ik heel veel thuis en deden we niet enorm veel spannends. Jonah kreeg in de nacht van woensdag op donderdag opeens koorts, inclusief koortsstuip. Dit is al een paar keer eerder gebeurd, dus we zijn er bekend mee. Donderdagmiddag gebeurt het nog een keer, maar gelukkig knapt ‘ie daarna langzaam een beetje op :). Uiteraard hebben we ook genoten van de zon afgelopen zondag! Kijk je mee naar ons weekje?

1 april - lazy day

Donderdag is Jonah heel erg hangerig, logisch natuurlijk! Hier kijken we even een kort filmpje.

31 maart - Zandkasteel kijken

Zandkasteel it is!

31-3 - mama kwijt

Daarna lezen we een boekje: ‘Mama kwijt’. Jonah vindt dit boekje prachtig! Vooral deze pagina, waarin kleine uil mama weer vindt.

Speelgoed

Jonah heeft aan het eind van de dag even een opleving en pakt zijn favoriete bezigheid op: speelgoed overhevelen van de ene plek naar de andere.

berg speelgoed - 31-3

’t Tafeltje wordt steeds voller…

1 april - zonsondergang

Op vrijdag is Jonah nog steeds ziek en we doen niet zo veel. Ik maak dan ook weinig foto’s, maar deze lucht is wel een fotootje waard. Even genieten!

2 april - banaan-ei pannenkoekjes

Op zaterdag knapt Jonah gelukkig wat op en eet hij ook weer wat. Hier lunchen we met banaan-ei pannenkoekjes. Vinden zowel Jonah als ik heerlijk!

2 april - zo moet dat, papa

Luuk is weer thuis en speelt met Jonah. Hier krijgt ‘ie instructies van Jonah hahaha.

2 april - treintje

En zo ziet ’t er uiteindelijk uit. Een prachtig ‘treintje’!

3 april - wandelen

Het is alweer zondag en we merken dat Jonah nu echt weer een stuk fitter is! Ik besluit een heerlijke wandeling te maken. De zon laat zich nog niet zien, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker die frisse lucht in, heerlijk! Halverwege de middag doen we de wandeling nog eens dunnetjes over, maar dan mét Luuk én zon :).

3 april - wandeling

Kijk hoe mooi!

4 april - lunch bij 'de Rechter'

Maandag ga ik weer aan het werk en ik besluit mezelf te verwennen met een lunch buiten de deur. Ik lunch dan gerust in m’n eentje, doe ik wel vaker. Heerlijk vind ik dat! Lekker mensen kijken en genieten van m’n eten. Hier nam ik een lekker broodje zalm.

5 april - eitjes

Dinsdag is wederom een werkdag en sta ik vroeg op. Samen met een collega verzorg ik namelijk een ontbijt, met daarna een kennissessie voor bedrijven. Verse eitjes horen daar ook bij!

5 april - ontbijt

:-).

6 april - eten

Het is alweer woensdag! Ik werk drie dagen en dit is mijn laatste werkdag deze week. Mijn vaste werkplek is tijdelijk niet beschikbaar, vanwege een verbouwing. Ik werk dus overal en nergens en geniet daar optimaal van. Vrijheid, blijheid! Ook dit keer at ik weer buiten de deur. Brood met diverse soorten vis. Lekker!

6 april - hartje

Ik bestelde ook een cappuccino en kijk nou: ik krijg een hartvormig koekje! Daar word ik extra blij van :).

Dit waren de foto’s  alweer! Hoe was jouw week?

Geef een reactie