Thankful Thursday #6

Zondagmiddag gaat Luuk naar een voetbalwedstrijd en ga ik wandelen met de hond. Jonah valt in de wagen in slaap en eenmaal thuis geniet ik buiten van thee, macarons & het zonnetje! Heerlijk!
Zoals iedere week, sta ik ook vandaag weer stil bij dankbare momenten van afgelopen week. Van een bezoekje aan het tuincentrum (daar word ik oprecht blij van :-)) tot samen lunchen met m’n lief. Kijk je mee? 

Er kwam een pakketje binnen :). Nespresso koffie! Ik ben geen echte koffiedrinker, maar af en toe een cappuccino kan ik wel waarderen. En áls ik dan een cappuccino drink, dan het liefst met een vanille of rosabaya cupje van Nespresso!

Op donderdag kwam er tussen de middag een pakketje binnen :). Nespresso koffie! Ik ben geen echte koffiedrinker, maar af en toe een cappuccino kan ik wel waarderen. En áls ik dan een cappuccino drink, dan het liefst met een vanille of rosabaya cupje van Nespresso!

7 - 4-2016 Libelle - Sylvia Witteman

’s Middags heb ik even een momentje voor mezelf, want Jonah ligt heerlijk te slapen. Ik neem een lekker kopje thee en ga even de libelle lezen. Die lees ik al heel lang, want m’n moeder is al jaren lid. Ik ben vooral fan van de columns van Juul. Wat een heerlijk mens is dat haha. Ook de columns van Sylvia Witteman kan ik altijd waarderen :).

7-4-2016 - grappig stukje

Haha, Sylvia schrijft altijd komische stukjes.

7-4-2016 banaan-ei pannenkoekjes

Als Jonah wakker is, besluit ik lekkere banaan-ei pannenkoekjes te maken. Genieten we allebei van! De rest van de dag gaan we gewoon lekker onze gang. 

8-4-2016 - ribeye

Op vrijdag heb ik opnieuw een lekker dagje thuis samen met Jonah. Heerlijk vind ik dat soort dagen. Beetje wandelen, beetje spelen, lekker eten :). ’s Avonds heb ik een etentje, omdat een collega/vriendinnetje een nieuwe baan heeft. Ik kies voor een schotse ribeye, ik had namelijk behoefte aan vlees! Ik kies vaak voor vis of vegetarisch als ik uiteten ga, maar deze keer niet. Ik krijg gelijk een flink stuk vlees, maar ik heb er goed van genoten :). Als voor- en nagerecht koos ik voor een proeverij. Ietwat veel voor mijn doen, maar gelukkig zat er aardig wat tijd tussen de gerechten. Kon ik weer wat ruimte maken! Al met al heerlijk gegeten én gekletst.

9-4-2016 Tante Ria & Jonah

Vrijdag op zaterdag logeert (tante) Ria bij ons. Terwijl ik zaterdagochtend even wat boodschapjes haal en Luuk buiten bezig is, vermaken Jonah en Ria zich binnen. Dan krijg je dit soort blije foto’s. Ria blijft tot het einde van de middag en ’s avonds hebben we niks op de planning staan. 

10-4-2016 Jonah

Zondag hebben we een relaxt dagje. ’s Ochtends zijn we bij vrienden, waar ik deze foto maakte.

Zondagmiddag gaat Luuk naar een voetbalwedstrijd en ga ik wandelen met de hond. Jonah valt in de wagen in slaap en eenmaal thuis geniet ik buiten van thee, macarons & het zonnetje! Heerlijk!

Zondagmiddag gaat Luuk naar een voetbalwedstrijd en ga ik wandelen met Jonah & de hond. Jonah valt in de wagen in slaap en eenmaal thuis geniet ik buiten van thee (in een hele mooie theemok :)!), macarons & het zonnetje! Heerlijk!

11-4-2016 - Yoga

Maandag werk ik en ’s avonds ga ik naar m’n yogales. Ik volg sinds begin februari yoga (wilde dit al veel langer) en vind het zo fijn! Ik zit veel achter de computer, waardoor ik na een dag werken regelmatig last heb van m’n nek en schouders. Zo’n lesje yoga helpt echt om alles weer even goed te ontspannen.

Dinsdag werk ik overdag. Na m'n werk rijd ik nog gauw langs het tuincentrum, waar ik even wat plantjes haal. Daar word ik altijd zo blij van :)!

Dinsdag werk ik overdag. Na m’n werk rijd ik nog gauw langs het tuincentrum, waar ik even wat plantjes haal. Daar word ik altijd zo blij van :)!

Check. die. moestuin. Bijna alles komt op! Hij staat hier ook pontificaal in de vensterbank ;-). Ziet er práchtig uit haha. Het wordt denk ik tijd dat ik ga verpotten.

Check. Die. Moestuin. Bijna alles komt op! Hij staat hier ook pontificaal in de vensterbank en dat werkt als een tierelier. Ziet er ook práchtig uit haha, zo’n moestuin als vensterbank-decoratie. Gratis reclame voor AH ;-). Het wordt denk ik wel tijd dat ik ga verpotten.

12-4-2016 - Jonah blij

M’n ouders passen op dinsdag altijd op Jonah en hij geniet daar van alle aandacht, trekkers én alle ruimte. Toen ik rond kwart over 6 aankwam, scheen de zon nog. Na het eten zijn we dus nog even lekker naar buiten gegaan, heerlijk!

13-4-2016 - Luuk

Op woensdag werkte ik thuis en Luuk kwam onverwacht ook thuis tussen de middag. Jonah was bij oma, dus we besloten spontaan even buiten de deur te lunchen. Een onverwacht geniet-momentje :).

13-4-2016 kip saté

Hoewel ik eerst voor de couscous wil gaan, stap ik op het laatst over op de kip-saté hahaha. Ik ben heel gezond bezig deze week (not) en duidelijk in een ‘vlees-mood’. Soms heb je dat en het smaakte goed!

13-4-2016 - mega macaron

En als ik dan toch zo goed bezig ben, kan dit er ook wel achteraan. Een mega-macaron :D. Ik houd van toetjes en neem de suikerdip even voor lief ;-). We hebben echt genoten van deze lunch met z’n tweetjes. Daarna ben ik weer hard aan het werk gegaan.

Al met al heb ik weer een heerlijke week gehad met heel veel lekker eten en fijne momentjes. Hoe was jouw week?

Geef een reactie