Thankful Thursday #8

Tadaaa. Het lijkt misschien chocoladecake, maar dat is 't niet. Het het niet voor niets 'brood', maar de structuur is cake-achtig. Lekker! Ook lekker met een beetje rauwe honing :).

Daar waar ik vorige week nog heerlijk in de tuin zat te genieten van het zonnetje, werd ik gisterochtend wakker in een witte wereld. Ook mooi, maar nu vind ik het stiekem wel echt genoeg geweest met die winter ;-). In het weekend had ik even heerlijk de tijd voor mezelf en volgde ik een workshop over gezinskarma. Super interessant en fijn! Luuk en ik gingen ’s avonds vervolgens onverwacht uit eten. Wat was dat genieten zeg!! Wij zijn wel van de spontane etentjes en hebben het geluk dat opa en oma dan vaak wel willen oppassen. Echt een luxe! Ik had verder een kort werkweekje en sliep op Koningsnacht samen met Jonah gezellig bij m’n ouders. Manlief ging namelijk op stap en aangezien Jonah op dinsdag overdag altijd bij mijn ouders is, bleef ik daar ’s avonds ook. Genoeg gekletst, tijd voor de foto’s! 

Donderdag was het heerlijk weer. Vaste prik is een lange wandeling, samen met Jonah & Bella. Heerlijk!

Donderdag was het heerlijk weer. Zoals altijd gingen we uiteraard weer lekker naar buiten om te wandelen. Jonah geniet daar ook altijd heel erg van!

En Bella ook :).

En Bella ook :).

donderdag 21 april - zon!

Jonah viel onderweg in slaap en slaapt vervolgens nog zo’n 2,5 uur. Echt, in de wagen slaapt ‘ie als een roosje. Me-time! Ik wilde eigenlijk wat in huis doen, maar het was zulk mooi weer. Ik besluit mezelf te trakteren op de zon, lees een tijdschrift en trek een engelenkaartje. Vind ik altijd fijn :).

De enige foto die ik op vrijdag maak, was deze tijdens een wandeling. Dit is vlakbij ons huis en ik vind dit zo'n mooi weggetje :). We deden verder niet zoveel bijzonders. Gewoon een lekker dagje thuis.

Dit is de enige foto die ik op vrijdag maakte, uiteraard weer tijdens een wandeling haha. Ik wandel me suf ;-). Dit is vlakbij ons huis en ik vind dit zo’n mooi weggetje! We deden verder niet zoveel bijzonders. Gewoon een lekker dagje thuis.

Check die kersenbonbons en koekjes. Dit stond gewoon voor mijn neus tijdens de workshop. Oke, heel eerlijk: ik houd niet zo van kersenbonbons en zandkoekjes zijn niet mijn allergrootste favoriet. Toch was 't weer even een heel 'ik-mag-geen-geraffineerde-suiker'-momentje ;-). Ik heb niks genomen. Feels good!

Op zaterdagmiddag volgde ik een workshop over gezinskarma, super interessant en leuk! Check trouwens die kersenbonbons en koekjes voor m’n neus.  Oke, heel eerlijk: ik houd niet zo van kersenbonbons en zandkoekjes zijn niet mijn allergrootste favoriet. Ik had echter wel echt zoete trek, maar heb niks genomen. Feels good! En die zoete trek verdween vanzelf.

Tja. 1 van de kaarten die ik trok haha. Duidelijke boodschap ;-).

Tja. 1 van de kaarten die ik trok haha. Duidelijke boodschap ;-).

En ik kocht naderhand nog een paar cadeautjes en deze armband voor mezelf. Fluoriet (beschermt & stabiliseert).

En ik kocht naderhand nog een paar cadeautjes en deze armband voor mezelf. Fluoriet (beschermt & stabiliseert o.a.).

's Avonds gingen Luuk en ik uiteten bij de Bovenmeester in Steenwijk. Aanrader! Dit was m'n outfitje. Zie je 'm door 't stof heen ;-)? Haha.

’s Avonds gingen Luuk en ik uiteten bij de Bovenmeester in Steenwijk. Aanrader! We waren er voor het laatst geweest vlak voordat Jonah werd geboren (5 dagen na dit etentje werd ‘ie geboren). Dit was m’n outfit. Zie je me door ’t stof heen ;-)? Haha.

Eerst een amuse. Iets met komkommer. Lekker!

Eerst een amuse. Iets met komkommer. Lekker!

Als voorgerecht kozen we beiden voor pastrami en kijk hoe mooi het bord was opgemaakt :). 't Smaakte ook goed. We hebben er heerlijk gegeten en uiteraard nam ik geen koekje i.v.m. mijn suikervrije maand. Wel een cappuccino en oh jongens, wat werd ik getest zeg. Daar kreeg ik namelijk een heerlijk, luxe soort soes bij en een stuk witte chocolade. Luuk offerde zich op om dit op te eten ;-). Slik. Tja, je doet een challenge of je doet 't niet haha.

Als voorgerecht kozen we beiden voor pastrami en kijk hoe mooi het bord was opgemaakt :). ’t Smaakte ook goed. Ik heb verder geen foto’s, maar we hebben er echt heerlijk gegeten. Uiteraard nam ik geen toetje  i.v.m. mijn suikervrije maand, er waren namelijk geen suikervrije varianten. Wel een cappuccino en oh jongens, wat werd ik toen getest zeg. Daar kreeg ik namelijk een heerlijk ogend, luxe soort soes bij en een stuk witte chocolade. Luuk offerde zich gelukkig op om dit op te eten 😉 en hij genoot er zichtbaar van. Slik. Tja, je doet een challenge of je doet ’t niet haha.

Zondag waren we met z'n allen gewoon lekker thuis. 's Middags gingen we nog even langs m'n ouders en daar aten we 's avonds ook. In de avond bakte ik dit chocoladebrood met courgette. Suikervrij!

Zondag waren we met z’n allen gewoon lekker thuis. ’s Middags gingen we nog even langs m’n ouders en daar aten we ’s avonds ook. In de avond bakte ik dit chocoladebrood met courgette. Suikervrij! Het recept is te vinden in het boek ‘Gezond Bakken’  van Amber Albarda. 

Tadaaa. Het lijkt misschien chocoladecake, maar dat is 't niet. Het het niet voor niets 'brood', maar de structuur is cake-achtig. Lekker! Ook lekker met een beetje rauwe honing :).

Tadaaa. Het lijkt misschien chocoladecake, maar dat is ’t niet. Het heet niet voor niets ‘brood’, maar de structuur is cake-achtig. Lekker! Ook lekker met een beetje rauwe honing :).

Zo zag de lucht er zondagavond uit. 't Lijkt net of je bergen ziet op de achtergrond! Ik kan altijd genieten van mooie luchten :).

Zo zag de lucht er zondagavond uit. ’t Lijkt net of je bergen ziet op de achtergrond! Ik kan altijd genieten van mooie luchten :).

Maandag was een gewone werkdag en 's avonds aten we bij m'n schoonouders. Op dinsdagochtend stuurde mijn broertje deze foto toe vanuit Drenthe. Ook bij ons was het wit, maar niet zo wit. Winterse taferelen!

Maandag was een gewone werkdag en ’s avonds aten we bij m’n schoonouders. Op dinsdagochtend stuurde mijn broertje deze foto toe vanuit Drenthe. Ook bij ons in Friesland was het wit buiten, maar niet zó wit. Winterse taferelen in ieder geval!

M'n ouders passen op dinsdag op Jonah en na mijn werk ga ik daar ook altijd naartoe. Dit keer blijf ik samen met Jonah slapen, want Luuk gaat op stap. Wel zo gezellig :). Ook woensdag ben ik een groot deel van de dag nog bij m'n ouders en deze foto van een trotse opa en Jonah maak ik vanuit het raam. Altijd zo genieten om de opa's en oma's met Jonah te zien. Zo lief :).

M’n ouders passen op dinsdag altijd op Jonah en na mijn werk ga ik daar ook altijd naartoe. Dit keer bleef ik samen met Jonah slapen, want Luuk ging op stap. Wel zo gezellig :). Ook op Koningsdag ben ik een groot deel van de dag nog bij m’n ouders en deze foto van een trotse opa en Jonah maakte ik boven vanuit het raam. Altijd zo genieten om de opa’s en oma’s met Jonah te zien. Zo lief :). We deden dus niet zoveel bijzonders, maar ik vond het een heerlijk dagje!

Heb jij nog iets speciaals op Koningsdag gedaan?

 

 

2 comments

Geef een reactie