Thankful Thursday #3

Na mijn studie wilde ik graag samen met Luuk een reis maken naar een verre bestemming. Ik had Australië/NZ in m'n hoofd, maar uiteindelijk werd het Florida. Australie en NZ komen ook nog aan de beurt! De vakantie in Florida was echt fantastisch. We zijn gestart in Disney World en eindigden in Miami. Ik zal er nog eens een blog aan wijden, want echt een aanrader!

Het is weer tijd voor Thankful Thursday! Dit keer geen terugblik op vorige week, maar een terugblik op de afgelopen jaren samen met Luuk. We zijn inmiddels namelijk al ruim 10 jaar samen en hebben al heel veel mooie momenten meegemaakt. Ik deel er een paar, met name vakantiekiekjes van de afgelopen jaren en uiteraard een foto van ons als kersvers gezinnetje! Kijk je mee?

Samen in München! Luuks neef trouwde daar en we hadden er een heerlijk weekend. Sowieso is het altijd goed wanneer de liefde wordt gevierd :).

Samen in München! Luuks neef trouwde daar en we hadden er een heerlijk weekend. Sowieso is het altijd goed wanneer de liefde wordt gevierd :). Het weer hielp ook énorm, de zon scheen volop!

Hier genieten we van mooi weer en een heerlijk wijntje. We waren op vakantie in Duitsland en houden erg van een hapje & een drankje. Ik houd sowieso erg van eten en Luuk ook haha.

Hier genoten we van het mooie weer en een heerlijk wijntje. We waren op vakantie in Duitsland en houden erg van een hapje & een drankje. Optimaal genieten :).

Na mijn studie wilde ik graag samen met Luuk een reis maken naar een verre bestemming. Ik had Australië/NZ in m'n hoofd, maar uiteindelijk werd het Florida. Australie en NZ komen ook nog aan de beurt! De vakantie in Florida was echt fantastisch. We zijn gestart in Disney World en eindigden in Miami. Ik zal er nog eens een blog aan wijden, want echt een aanrader!

Na mijn studie wilde ik graag samen met Luuk een reis maken naar een verre bestemming. Ik had Australië/NZ in m’n hoofd, maar uiteindelijk werd het Florida. Australie en NZ staan nog steeds heel erg hoog op m’n wishlist, maar de vakantie in Florida was ook echt fantastisch. We zijn gestart in Disney World en eindigden in Miami. Vrijheid, blijheid. Ik zal er nog eens een blog aan wijden, want ’t is echt een aanrader!

Zie ons blij zijn in Disney World. Ik als echte Disney fan vond dit echt het einde. Luuk gelukkig ook!

Zie mij blij zijn in Disney World. Ik als echte Disney fan vond dit echt het einde. Luuk gelukkig ook :).

Samen genieten in Florida. Ik krijg er weer helemaal een 'zen' gevoel van als ik deze foto bekijk. Iedere dag maakten we een wandeling langs het strand, aten bij de fijnste restaurantjes en genoten van alles wat we zagen.

Samen genieten in Florida. Ik krijg er weer helemaal een ‘zen’ gevoel van als ik deze foto bekijk. Iedere dag maakten we een wandeling langs het strand, aten bij de fijnste restaurantjes en genoten van alles wat we zagen.

Juul nam ik mee vanuit m'n ouderlijk huis en heb ik zelf met de fles grootgebracht. Ik dacht al dat ze zwanger was, maar we wisten het niet 100% zeker. We woonden nog maar een paar maandjes samen, of er was al sprake van 'gezinsuitbreiding' haha: 3 jonkies die in onze kast werden geboren. Hoe lief!

Uiteraard zijn er ook genoeg dankbare momenten buiten al onze vakanties om! De foto hierboven illustreert één daarvan. Juul nam ik mee vanuit m’n ouderlijk huis en heb ik zelf met de fles grootgebracht. Ik dacht al dat ze zwanger was, maar we wisten het niet 100% zeker. We woonden nog maar een paar maandjes samen, of er was al sprake van ‘gezinsuitbreiding’ haha: 3 jonkies die in onze kast werden geboren. Hoe lief!

Kijk nou! Hier was Bella nog een inimini hondje. Is 't geen poepie? Ons eerste 'kind'. Om alvast een beetje te oefenen met opvoeden ;-).

Kijk nou! Hier was Bella nog een inimini hondje. Is ’t geen poepie? Ik kan me dit moment nog heel goed herinneren. Bella was de wakkerste van het hele stel en echt om op te vreten.

 

We wilden samen al heel lang naar Edinburgh en in november 2013 gingen we er een lang weekend naartoe. Wat hebben we genoten! Wij houden beiden erg van natuur, historie én kastelen. We hebben dan ook uren rondgekeken in en om het kasteel in Edinburgh. Op deze foto stonden we aan de voet van het kasteel en we hadden ook nog eens prachtig weer. We gaan zeker terug naar Edinburgh!

We wilden samen al heel lang naar Edinburgh en in november 2013 gingen we er een lang weekend naartoe. Wat hebben we genoten! Wij houden beiden erg van natuur, historie én kastelen. We hebben dan ook uren rondgekeken in en om het kasteel in Edinburgh. Op deze foto stonden we aan de voet van het kasteel. We gingen in de winter, maar hadden echt prachtig weer. Naast het kasteel is er overigens nog veel meer te doen en te zien in Edinburgh, echt een aanrader!

Edinburgh! M'n knappe man :).

Edinburgh! M’n knappe man :). En check die zon. Daar wordt een mens toch gelukkig van?

En jawel. Hier issie: inimini-Jonah. Iedere echo was weer een geluksmoment!

En jawel. Hier issie: inimini-Jonah. Iedere echo was weer een geluksmoment!

Disneyland Parijs! Ik ben hier ruim 3 maanden zwanger en ik vind deze foto zo lief :-). En weer Disney hè haha.

Disneyland Parijs! Ik ben hier ruim 3 maanden zwanger en ik vind deze foto zo lief :-). En weer Disney hè haha.

En opeens waren we papa & mama. Ik kan me niet meer voorstellen hoe het zonder Jonah was. (foto gemaakt door: Nicolien Sijtsema)

En opeens waren we papa & mama. Ik denk dat dát het meest bijzondere moment is dat we samen hebben meegemaakt: de geboorte van Jonah. Ik kan me ook niet meer voorstellen hoe het zonder hem zou zijn! Wat mij betreft een mooie afsluiter van deze Thankful Thursday! *Foto gemaakt door: Nicolien Sijtsema.

 

 

 

 

6 comments

 1. Saskia says:

  Wat mooi allemaal en wat een gave reizen hebben jullie gemaakt. Bijzonder van Juul dat je haar zelf hebt grootgebracht. Wat een mooie naam ook Jonah en een prachtige foto van jullie drieën.

 2. Tineke Zwart says:

  Hi Yneke, wat leuk dat je een eigen blog bent begonnen! Ik zag het op Facebook staan en wilde even een kijkje nemen. Een van mijn beste vriendinnen is gister bevallen en heb net cadeautip nummer 6 besteld van je post over kraamcadeaus 😉 Erg leuk! Daarna ook nog deze post gelezen en herkende meteen het strand op de derde foto van boven! Clearwater Beach, of niet? Daar wonen Rishan en ik nu sinds 3 maanden. Kunnen ons geluk niet op! Hoop dat alles verder goed met je gaat en veel succes nog met je blog! Liefs uit Florida, Tineke

  • Yneke says:

   Hey Tineke! Wat leuk dat je even een berichtje achterlaat en wat gaaf dat je in Florida woont zeg! Lijkt me heerlijk. Dat klimaat alleen al! Die foto is inderdaad gemaakt in Clearwater Beach. Zulke goede herinneringen aan. Wij willen zeker nog een keer terug. Even nieuwsgierig, maar wat doe jij nu? En wat leuk dat je dat kraamcadeautje hebt besteld :).

Geef een reactie